Καινοτόμος Εξοπλισμός Επεξεργασίας Τροφίμων
Ευέλικτης δυναμηκότητας και σχεδιασμού.
Η SCHOMAKER εξειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές με μηχανές περιτυλίγματος, συστήματα μαριναρίσματος και μηχανήματα με σύστημα επικάλυψης για ξηρά βότανα, συστήματα υγρής επικάλυψης και παναρίσματος, φριτέζες και φούρνους μαγειρέματος, συστήματα ψύξης και ψεκασμού που εκτείνονται σε ειδικά συστήματα τροφίμων και συστημάτων μεταφοράς.
Η μακροχρόνια τεχνογνωσία τους, τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και οι πολλαπλές ικανότητές τους ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις και σύνθετες εργασίες σας.
FLATTENER
Οι επιπεδωτές τύπου RMP ισιώνουν τα φρέσκα προϊόντα σε ομοιόμορφο πάχος προσφέροντας εγγυημένο ομοιόμορφο και μικρότερο χρόνος μαγειρέματος.
Η μάλαξη στη δομή του κρέατος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ισοπέδωσης εγγυάται την τρυφερότητα του κρέατος.
Εφαρμογές:
-
Για να ισιώσετε σνίτσελ ή μπριζόλες
-
Μοσχαρίσιες μπριζόλες, κρέας κοτόπουλου και γαλοπούλας.
-
Μπέργκερ / μπιφτέκια "home-made"
-
Τα βιομηχανικά συστήματα διατίθενται
σε πλάτος ζώνης 400, 600 και 1.000 mm -
Compact συστήματα για κρεοπωλεία σε πλάτος ζώνης 250 mm
BATTER
Τα συστήματα υγρής επίστρωσης τύπου SNP καλύπτουν προϊόντα με υγρή επίστρωση πριν παναριστούν στο σύστημα παναρίσματος.
Εφαρμογές:
-
Σνίτσελ και cordon-bleu, φιλέτο κοτόπουλου ή μέρη κοτόπουλου και όχι μόνο.
-
Φορμαριζμένα προϊόντα, όπως vegan μπιφτέκια και μπιφτέκια κοτόπουλου.
-
Τα βιομηχανικά συστήματα διατίθενται σε πλάτος ζώνης 400, 600 και έως 1.000 mm
-
Compact συστήματα για βιομηχανική κουζίνα και κρεοπωλεία, με πλάτος ζώνης 250 mm
ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
Το σύστημα παναρίσματος τύπου STP είναι κατάλληλο
για ομοιόμορφη εφαρμογή τριμμένης φρυγανιάς καθώς και
–ανάλογα με τον εξοπλισμό– για αλεύρωμα ή ακόμα
και χοντρή τριμμένη φρυγανιά όπως τραγανά κορν φλέικς.
Εφαρμογές:
-
Τηγανητό ψάρι, ψαροκροκετες, για πανάρισμα ή επικάλυψη με αλεύρι.
-
Σνίτσελ, nuggets, mozarella sticks, πολυστρωματικά για εξαιρετική ποιότητα παναρίσματος
-
Άμεση μεταφορά στο σύστημα συνεχούς τηγανίσματος και στον σπιράλ καταψύκτη
-
Δεξαμενή για αυτόματη δοσολογία τριμμένης φρυγανιάς
-
Τα βιομηχανικά συστήματα διατίθενται σε πλάτος ζώνης 400, 600 και έως 1.000 mm
-
Compact συστήματα για βιομηχανική κουζίνα και κρεοπωλεία με πλάτος ζώνης 250 mm
ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
Το ενεργειακά αποδοτικό σύστημα συνεχούς τηγανίσματος τύπου SFE-E 1.600/600 είναι κατάλληλο για επαγγελματικές κουζίνες και εργοστάσια.
Με σημαντικές μειώσεις των θερμικών φορτίων του λαδιού τηγανίσματος, εξοικονομείτε 35% λάδι σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα συνεχούς τηγανίσματος.
Εφαρμογές:
-
Ψήσιμο και μαγείρεμα για κεφτεδάκια, σνίτσελ, φιλέτα κοτόπουλου κ.λπ.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ - ΦΟΥΡΝΟΙ
Το σύστημα μαγειρέματος τύπου WKS είναι τέλειο για το μαγείρεμα και το ζεμάτισμα τροφίμων. Ανάλογα με το σχέδιο, μπορούν επίσης να παστεριώσουν τη συσκευασία κατά τη διαδικασία διέλευσης.
Εφαρμογές:
-
Μαγείρεμα για μπιφτεκάκια, πατάτες και noodles
-
Sous vide
-
Λαχανικά σε φέτες και σε κύβους
CONTACT COOKER
Το contact cooker τύπου SKB είναι κατάλληλη για προσεκτικό
και ομοιόμορφο μαγείρεμα, τσιγάρισμα στα δικά του ζουμιά
προσφέροντας την δυνατότητα χωρίς πρόσθετα λάδια και λίπη.
Εφαρμογές:
-
Μοσχαράκι κομμένο σε φέτες, κεφτέδάκια, μπιφτέκια, τας-κεμπάμπ
-
Μπέικον σε φέτες και κυβάκια.
-
Τόφου, ψάρια, λαχανικά κομμένα σε ρουστίκ φέτες και κομμένα σε κύβους
-
Μπουρεκάκια πατάτας, μπιφτέκια λαχανικών, τηγανίτες πατάτες
-
Σνίτσελ και κοτόπουλο σε κομμάτια.
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Η Schomaker κατασκευαζει εξατομικευμένα μηχανήματα ευκολίας σε αίθουσα παραγωγής (1.200 m²) και προσφέρει βραχυπρόθεσμες παραδόσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων ή μηχανημάτων προς ενοικίαση.
Φυσικά εγκαθιστούμε τα μηχανήματα στο συντομότερο χρόνο και οι υπάλληλοί σας θα εκπαιδευτούν επαγγελματικά.
Η ολοκληρωμένη φροντίδα των προϊόντων σας είναι αυτονόητη για εμάς.
Η Schomaker έχει επενδύσει σε βίντεο σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων της, προκειμένου να σας βοηθήσει να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή!
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.